در راستای توسعه کشاورزی استان کردستان
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با پرورش قارچ خوراکی در دانشگاه امام حسین واحد سنندج
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کردستان؛ روز سهشنبه ۱4 دوره آموزشی همکاری و مشارکت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان کردستان و دانشگاه امام حسین واحد سنندج، در محل دانشگاه امام حسین و با حضور ۷۰ نفر از دانشجویان برگزار شد.
مرادی، معاون آموزشی دانشگاه امام حسین واحد کردستان، بر اهمیت همکاری علمی و آموزشی میان دانشگاه و مرکز تحقیقات تأکید کرد.
مرادی، رئیس اداره آموزش بهرهبرداران معاونت آموزش مرکز تحقیقات،. به اهمیت پرورش قارچ خوراکی در ایجاد اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی استان کردستان اشاره کرد و هدف از برگزاری این دوره را توانمندسازی شرکتکنندگان در این دوره دانست.
پایکار مدرس دوره ، بهتفصیل به ارائه مطالب و آموزشهای مرتبط با پرورش قارچ خوراکی پرداخت. و موضوعاتی ازجمله، آشنایی با انواع قارچهای خوراکی و مزایای اقتصادی آنها، مراحل مختلف کاشت، برداشت و نگهداری قارچ خوراکی و نکات کلیدی در مدیریت تولید و بازاریابی این محصول ارائه کرد.


