جمعه, 5 ارديبهشت 1404

مركز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان

عنوان گروه خبري / اخبار پژوهشی و آموزشی .
  • ساعت : ۰۹:۲۸
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۱۲/۱۵ 
  • کد خبر : ۲۲۵۲۹۷
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با پرورش قارچ خوراكی در دانشگاه امام حسین واحد سنندج
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با پرورش قارچ خوراکی در دانشگاه امام حسین واحد سنندج

در راستای توسعه کشاورزی استان کردستان

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با پرورش قارچ خوراکی در دانشگاه امام حسین واحد سنندج

 

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کردستان؛ روز سه‌شنبه ۱4 دوره آموزشی  همکاری و مشارکت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان کردستان و دانشگاه امام حسین واحد سنندج، در محل دانشگاه امام حسین و با حضور ۷۰ نفر از دانشجویان برگزار شد.

مرادی، معاون آموزشی دانشگاه امام حسین واحد کردستان، بر اهمیت همکاری علمی و آموزشی میان دانشگاه و مرکز تحقیقات تأکید کرد.

مرادی، رئیس اداره آموزش بهره‌برداران معاونت آموزش مرکز تحقیقات،. به اهمیت پرورش قارچ خوراکی در ایجاد اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی استان کردستان اشاره کرد و هدف از برگزاری این دوره را توانمند‌سازی شرکت‌کنندگان در این دوره دانست.

پایکار مدرس دوره ، به‌تفصیل به ارائه مطالب و آموزش‌های مرتبط با پرورش قارچ خوراکی پرداخت. و  موضوعاتی ازجمله، آشنایی با انواع قارچ‌های خوراکی و مزایای اقتصادی آن‌ها، مراحل مختلف کاشت، برداشت و نگهداری قارچ خوراکی و نکات کلیدی در مدیریت تولید و بازاریابی این محصول ارائه کرد.

photo_2025-03-05_08-31-44.jpg

photo_2025-03-05_08-31-52.jpg

photo_2025-03-05_08-31-56.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها