يکشنبه, 10 مهر 1401

• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۶/۱۶
دومین جلسه كمیته راهبردی فنآوری نانو در استان
برگزاری دومین جلسه کمیته راهبردی فنآوری نانو در استان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان در سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان

برگزاری دومین جلسه کمیته راهبردی فنآوری نانو در استان با حضور  معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان در سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان، در روز سه شنبه 15 شهریور ماه 1401، دومین جلسه کمیته راهبردی فنآوری نانو استان کردستان، با حضور آقای دکتر حامد قادرزاده، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری  و رئیس پارک و علم و فناوری کردستان ، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان، معاونین  سازمان جهاد کشاورزی استان و اعضای هیأت علمی دانشگاه کردستان در سالن جلسات ستاد سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان برگزار گردید.

در این جلسه، آقای دکتر حامد قادرزاده، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان در سخنانی گفت: شرکت های دانش بنیان از حلقه‌های اصلی توسعه فناوری در کشور محسوب می شوند.

نامبرده اضافه کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان با تولید محصولات فناورانه خود، گامی بزرگ در جهت رونق بازار برداشتند.

وی اظهار داشت: دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه باید به سمت مولد بودن و حضور فعال در بخش تولید هدایت شوند.

قادر زاده افزود: دولت در این زمینه نقش حمایتی دارد و دستگاه‌های مسئول باید از مراکز فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان، با اشاره به اینکه امکانات و اختیارات خوبی برای دانش بنیان‌ها وجود دارد تا بتوان در کردستان شرکت‌های بزرگی را با دانشگاه‌ها همراه کرد، اذعان داشت: اعتبارات مالی، اعتبارات مالیاتی و سرمایه گذاری در صندوق‌های خطرپذیر از جمله مشوق‌ها به شرکت‌های صنعتی است تا به موضوع دانش بنیان ورود کنند.

دکتر قادر زاده، ادامه داد: نگاه رهبر انقلاب در شعار سال جاری ورود و نفوذ دانش‌بنیان به مسئله تولید و کشاورزی و عدم وابستگی در این حوزه است و اگر بتوانیم با بکارگیری علم دانش بنیان تولیدات خود را  در سطح استان و کشور افزایش دهیم  وابستگی به کشورهای خارجی از بین خواهد رفت.