جلسه آموزشی مدیریت شیلات با معاونت آموزش مرکز تحقیقات و آموزش

۱۱ مرداد ۱۴۰۴ | ۰۸:۱۸ کد : ۱۱۶۴ آموزش
تعداد بازدید:۱۴
جلسه آموزشی مدیریت شیلات با معاونت آموزش مرکز تحقیقات و آموزش

جلسه آموزشی مدیریت شیلات با معاونت آموزش مرکز تحقیقات و آموزش

به گزارش از روابط عمومی گزارش مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان؛ روز ‌یک‌شنبه 8 تیر‌ماه جلسه آموزشی مدیریت شیلات با معاونت آموزش مرکز تحقیقات و آموزش در معاونت آموزشی مرکز برگزار شد.

در این جلسه قادری معاون آموزش مرکز: ضمن خیرمقدم مقدمه‌ای بر شرح وظایف و امورات آموزشی  و در پایان جمع‌بندی نهایی را ارائه نمودند.

محمدی عضو هیئت‌علمی دانشگاه کردستان : به بیان اهداف پتانسیل‌های آموزشی دانشگاه و هماهنگی گروه شیلات از مهارت‌ها و دوره‌های آموزشی پرداخت و لزوم تشکیل یک کارگروه اشتغال و آموزش در این بخش اشاره نمودند .

مرادنژادمدیر محترم شیلات : با اشاره به بحث آموزش در سه حوزه آموزش کارکنان و بهره‌برداران و استخدام فارغ‌التحصیلان  شیلات نموده و به میزان تولید و صادرات و نیز اشتغال‌زایی این صنعت در استان اشاره نمودند.

صیدی کارشناس مسئول شیلات: بر میزان افزایش تولید آبزیان در استان اشاره و این امر را نیاز به جلسات همفکری و ارائه برنامه‌های اجرایی و تشکیل یک کارگروه ویژه نمودند.

واحدی کارشناس مسئول شیلات : به بیان برگزاری دوره‌های ویژه برای ماهیان زینتی و نیز دوره‌های ویژه جهت بازآموزی و اشتغال در این خصوص پرداختند.

در ادامه جلسه، محیی رئیس اداره آموزش رسمی : به بیان راهکارها و اهداف جذب دانش‌آموز در گرایش شیلات و آبزیان در هنرستان سقز و ضرورت تعامل با اداره کل آموزش‌وپرورش و رفع موانع اشاره نمودند.

مرادی رئیس اداره آموزش بهره‌برداران : با اشاره به لزوم برگزاری دوره‌های آموزش بهره‌برداران بخش شیلات به برنامه‌ریزی در این خصوص برای سال جاری اشاره و تقویم دوره‌ها را اعلام نمودند.

کرمی  رئیس اداره آموزش کارکنان: در خصوص برگزاری دوره‌های در سطح بالا با حضور اساتید ملی و استانی برای کارکنان و مدیران اشاره و از همکاری و دلسوزی مدیریت شیلات در این خصوص قدرترانی نمودند.

روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان


اخبار مرتبط