برگزاری دوره بهداشت مواد غذایی و فرآورده‌های خام دامی

۲۰ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۰:۳۶ کد : ۱۴۱۴ آموزش
تعداد بازدید:۲۰
در راستای ارتقای سطح سلامت تهیه غذا در رستوران‌ها، غذا آماده، و دیگر غذاخوری‌های سطح شهر سنندج و همکاری با اداره دامپزشکی استان کردستان برگزاری دوره بهداشت مواد غذایی و فرآورده‌های خام دامی
برگزاری دوره بهداشت مواد غذایی و فرآورده‌های خام دامی

در راستای ارتقای سطح سلامت تهیه غذا در رستوران‌ها، غذا آماده، و دیگر غذاخوری‌های سطح شهر سنندج و همکاری با اداره دامپزشکی استان کردستان

برگزاری دوره بهداشت مواد غذایی و فرآورده‌های خام دامی

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان؛ یکشنبه، ۱9 مردادماه، در راستای ارتقای سطح سلامت تهیه غذا در رستوران‌ها، غذا آماده، و دیگر غذاخوری‌های سطح شهر سنندج دوره آموزشی بهداشت مواد غذایی و فراورده‌های خام دامی با همکاری چندجانبه مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی کردستان، اداره کل دامپزشکی استان، اتاق اصناف و اتحادیه رستوران‌داران در ساختمان معاونت آموزش با تدریس دکتر پارسافر برگزار شد.

در این دوره انواع فرآورده‌های خام دامی، اهمیت بهداشت فرآورده‌های خام دامی ،شرایط لازم برای استحصال گوشت بهداشتی، بازرسی قبل و بعد از کشتار،برای شرکت‌کنندگان تشریح شد. و در پایان به سؤالات فراگیران پاسخ داده شد.

با توجه به اهمیت رعایت بهداشت در مکان‌های عرضه مواد غذایی در ارتقاء سطح سلامت جامعه و کاهش هزینه‌های درمان، برگزاری دوره‌های مشابه این دوره بخصوص برای لبنیاتی‌های محلی سطح شهر  در دستور کار معاونت آموزش و ارگان‌های مرتبط با این موضوع قرار خواهد گرفت.

جهت دریافت لینک کانال ایتا مرکز

https://eitaa.com/joinchat/3097690509C056ec9d657

روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کردستان


اخبار مرتبط